Összes termékünk

Bromelin Intenzyme kapszula (250db)


Ára: 17700
Bónuszpont: 42,6
Cikkszáma: 692


Darabszám:Bromelin Intenzyme kapszula (250db)


Ananász


Bromelin
- a gyógyuló szervezetnek!
Egy univerzális enzim, amely testünk szükségleteit elégíti ki.

Az ananász (Ananas comosus), a Broméliafélék csatádjába tartozó növény. Az ananász növény termése és szára tartalmazza a bromelin nevű enzimet.

A bromelin gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező fehérje bontó enzim, amit az 1950-es évek óta használnak különböző terápiás célokra, a sportsérülésektől kezdve a szívbetegségig.

Általanosan használják:
- Akik tudatosan figyelnek alakjuk és testtömegük megőrzésére azoknak ideális a kapszula fogyasztása, ezzel hozzájárulhatnak a testtömegcsökkentő étrend eredményességéhez.
- Az Ananász (Ananas sativus) bromelain nevű természetes enzimet magas koncentrátumban tartalmazza, amely fehérjebontást segíti elő. A bromelanin az ananász termeléséből nyert fehérjebontó enzim.
- Kisebb sérülések és zúzódások csökkentesére, sebgyógyulás és műtét utáni lábadozás segítesere, hörghurut eseten nyáktermelés csökkentésére, kemoterápia hatékonyságának fokozására.

A bromelin hatásai:
- Segíti a fehérjeemésztést, gyorsítja az izmok regenerációját.
- Probiotikus hatást fejt ki, szervezetünk védekező rendszerét erősíti, az immunsejtek termelődését fokozza.
- Csökkentheti a második szívinfarktus kialakulásának veszélyét, mert segít megelőzni a vérlemezkék összecsapódását, feloldja a fibrint, vagyis azt a fehérjét, amely vérrögök kialakulásához vezethet.
- Erősítheti a kemoterápia hatékonyságát, és megakadályozhatja a rákos sejtek osztódását.
Kimutatták, hogy rákellenes vegyületek termelését segítheti elő.
- Hatásos lehet a visszértágulat kezelésében. A kitágult erekben kevés a fibrin természetes lebontásához szükséges plazminogén aktivátor. A bromelin hasonló hatást fejt ki és megakadályozza, hogy a visszerek környezetében a bőr elveszítse rugalmasságát.
- Gyulladáscsökkentő hatásáról reumás ízületi gyulladás esetében is beszámoltak.
- Természetes fájdalomcsillapítóként alkalmazzák p1. osteoathritis esetén.
- Váladéktermelést csökkentő hatása miatt heveny arcüreggyulladás esetén is jelentős javulást tapasztaltak bromelinterápiát követően.
- A szervezetben keringő immun-komplexek szintjét is csökkenti a bromelin, ami például szklerozis multiplex esetén kedvező hatású.

Összetevők:
Szárított ananász őrlemény, C-vitamin (aszkorbinsav), bromelin enzim, kapszula borítása: zselatin.
A kapszula széthúzható és a benne lévő tartalom anélkül is elfogyasztható.

Ajánlott adagolás:
- 3x1 kapszula / nap.

Kiszerelések:
- 100 db kapszula, 250 db kapszula.

Kosár

A kosár tartalma:

A kosár üres.

Minden 15 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Keresés

Őssejt kapszula

Őssejt kapszula - őssejt szaporító 

Olimpiq StemXCell

Az Olimpiq StemXCell segítségével naponta legalább 75%-al több őssejtje lehet! A legjobb őssejtterápia, ha a saját egészséges, aktív őssejtszámunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri és az önregeneráció alapját képezik.

Őssejtekről általában

Korlátlan számú osztódásra, megújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoznak.