Törzsvásárlói kedvezményekVisszatérő vásárlók esetén a Törzsvásárlói kedvezményekben csakis az vehet részt, aki a rendelése során helyesen megadja a Vevőkódját!


Vevőkód - Azonosító kód:
Ezt a hatjegyű kódot rendelése alkalmával kapja meg (30 000 Ft felett, részletek lent), ha még nem rendelkezik vevőkóddal, tehát nem regisztrált máshol.
A rendelt csomagjában található számlán lesz látható, ezzel a kódszámmal adhatja le későbbi rendeléseit. Ez jogosítja fel a törzsvásárlói kedvezményekre.
A Vevőkódját a későbbiekben e-mailben is elküldjük Önnek a félreértések elkerülése végett. Ha a rendelés során nem ad meg vevőkódot, nem jogosult a kedvezményekre.
Vásárlás:
Regisztráció nélkül, összeghatártól függetlenül érvényesíthető megrendelés!
Vevőkód és ezáltal kedvezmény, csak egyszeri és egyösszegű 30 000 Ft feletti rendelés esetén biztosított a vevő számára.
Törzsvásárlóvá válás (Vevőkóddal még nem rendelkező vásárlók részére):
Egyösszegű vásárlás összege: 30.000 Ft felett.
Az a regisztrált vevő, akinek a rendelése egyösszegbe egyszer (bármikor) meghaladja a 30.000 Ft-os határt, automatikusa kap egy vevőkódot, illetőleg árengedményre is jogosult a lentiek alapján (regisztráció).

Regisztráció / 30.000 Ft feletti rendelés:
Ha az Ön rendelése egyösszegben meghaladja a:

30.000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 15%, ha a
70.000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 20%, ha a
120.000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 25%
kedvezményt kap a vásárlást követő hónapban, levásárolható árengedmény formájában.

Pl.:
- Ha Ön 30.001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 4.500 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
- Ha Ön 70.001 Ft Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 14.000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
- Ha Ön 120.001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 30.000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
Törzsvásárló (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
A már vevőkóddal rendelkező törzsvásárlók 20.000 Ft feletti rendelés esetén 10% árengedményre jogosultak, melyet a vásárlást követő hónaptól levásárolhatnak.
Pl. Ha Ön január hónapban 20.000 Ft-ért vásárol, akkor február hónapban 2.000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik, melyet automatikusan vonunk majd a következő rendelése végösszegéből.

Árengedmény (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
Ha Ön 20.000 Ft felett vásárol egy adott hónapon belül (ez lehet akár többszöri rendelés is, az adott hónapon belüli rendelések összeadódnak), akkor a vásárlását követő hónapban árengedményre jogosult, melynek levásárlására 4 hónapig van lehetőség, azután automatikusan törlődik.
Az árengedmény a rendelés összegének a 10%- a. A levásárolható árengedmény több részben is felhasználható. A levásárolható árengedmény a vásárlási összeg maximum 70%-ában érvényesíthető. A levásárolható árengedmény az akciókban is igénybe vehető.

Egyéb plussz forgalmi jutalékok (a 10% árengedményen kívül):
Egy adott hónapon belül a bónuszpontok összeadódnak.
1 bónuszpont = 295 Ft.
300 bónuszpont felett 12%.
700 bónuszpont felett 15%.
1500 bónuszpont felett 18%.
3200 bónuszpont felett 21%.
6400 bónuszpont felett 24%.
12500 bónuszpont felett 27%.

Szállítási költség, árengedmény levásárlása esetén:
15 000 Ft feletti rendelés esetén nincsen szállítási költség.
A rendelés összegének az árengedmény levonása nélkül kell meghaladnia a 15 000 Ft, ahhoz hogy ingyenes legyen a szállítás.
Pl.: Ha az Ön rendelése 15 001 Ft, árengedménye 1 000 Ft, akkor a fizetendő 14 001 Ft lesz, szállítási költség nincsen.
Elfelejtett, de meglévő kódszám:
Ha már rendelt és elfelejtette kódszámát, az alábbi e-mail címen érdeklődhet: info@flavitamin.hu
A levélbe írja bele nevét, lakcímét és telefonszámát.

Kosár

A kosár tartalma:

A kosár üres.

Minden 15 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Keresés

Őssejt kapszula

Őssejt kapszula - őssejt szaporító 

Olimpiq StemXCell

Az Olimpiq StemXCell segítségével naponta legalább 75%-al több őssejtje lehet! A legjobb őssejtterápia, ha a saját egészséges, aktív őssejtszámunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri és az önregeneráció alapját képezik.

Őssejtekről általában

Korlátlan számú osztódásra, megújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoznak.