A jövő gyógyászatának ígérete az őssejt!

 

Őssejt


Az orvostudomány most egy új korszak nyitányához jutott el, az őssejtek hasznosításához.
Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.
Minél több őssejt van jelen a vérben, annál jobb az egészségi állapot. A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes "megújulási" szisztémáját.
Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás, a vércukorszint stb. Jobb, mint bármi, amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk és ez érvényes mindenre a szervezetben. Az őssejtek számát tekintve 5 liter vérben 5 és 25 millió között változik. Az életkor előrehaladtával azonban a termelődő őssejtek száma jelentősen csökken.


Olimpiq StemXCell - Őssejt szaporító és védő


Őssejt kapszula - Őssejtterápia - Olimpiq StemXCellÖnnel mindenre képes!
Az Olimpiq StemXCell segítségével naponta legalább 75%-al több őssejtje lehet! A legjobb őssejtterápia, ha a saját egészséges, aktív őssejtszámunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri és az önregeneráció alapját képezik.
Az ország első 17 műtétjét az elmúlt két évben szívinfarktusos betegeken végezték. A beültetett őssejtek regenerálták a szívizmot, erősödött a szívfunkció.
Ha minden szívbeteg igényt tartana ezekre a műtétekre, akkor ez 2000 milliárd forintba kerülne és több mint 20 évig kellene várniuk a beavatkozásra!
Két út létezik tehát: az egyik a saját őssejtjeink szaporítása, a másik út járhatatlan...
Az elmúlt évtizedek kutatásai alapján bizonyosággal kijelenthető, hogy az őssejtek szervezetünk "mindenhatói".


Őssejtszaporítás akár 1 órán belül!


Őssejt kapszula - Őssejtterápia - Olimpiq StemXCellÚj fogalom: őssejt táplálás, őssejt védelem.
Az Olimpiq StemXCell az első és egyedülálló természetes felnőtt őssejt szaporító, amelynek igazán rendkívüli tulajdonságai vannak. Az őssejt-táplálás segít úrrá lenni az öregedési folyamatokon azzal, hogy több felnőtt őssejt termelődésére készteti a csontvelőt. Megkönnyíti az őssejtek mozgását a vérben és a segítségre szoruló helyek azonosítását számukra. Segíti a beépülést a szövetekbe, az osztódást a célszövetben, és a megfelelő specifikus sejtté alakulást. Kutatóink több ezer bevizsgált anyag közül a Föld különböző helyeiről választották ki az Olimpiq StemXCell összetevőit.Forrás: ubmed.ncbi.nlm.nih.gov , wikipedia , nepgyogyaszat.com, medpublics.com

Kosár

A kosár tartalma:

A kosár üres.

Minden 15 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!

Keresés

Őssejt kapszula

Őssejt kapszula - őssejt szaporító 

Olimpiq StemXCell

Az Olimpiq StemXCell segítségével naponta legalább 75%-al több őssejtje lehet! A legjobb őssejtterápia, ha a saját egészséges, aktív őssejtszámunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri és az önregeneráció alapját képezik.

Őssejtekről általában

Korlátlan számú osztódásra, megújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek aszimmetrikus osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoznak.